неділя, 2 листопада 2008 р.

Один день з життя

26-й день життя. Все ще без ім'я. Але я не про це
О 8-й ранку ми вже гуляли по квартирі. Нам дуже подобається балкон кухні, мабуть тому що він дуже світлий, там багато вікон і є на що подивитись... Нагулявшись, ми заснули у батька на животику та проспали аж до 11-ї ранку. Потім у гарному гуморі зробили ранковий туалет з мамою. З усіх боків різні іграшки веселили нас час у цей час. Поснідавши (хоча це був скоріше вже 3-й сніданок), ми вирішили піти гуляти на вулицю. Цього разу обрали не поки що зелені закуточки біля дому на Академмістечку, а парк Відрадний. Якось дуже швидко зібралися, сіли у Толедо, який довіз нас в парк. До речі, чому саме Відрадний? Ми чули, що його реконструювали і наша коляска-ферарі там всюди проїде. Контрольний дзвінок Жені К., щодо покриття на тутешніх доріжках і ми на місці.
Так, парк нам сподобався. З першого погляду. Не давлячись на те, що на дворі осінь, травка кругом зелена. Акуратні доріжки блукають крізь жовті дерева. Катерина з фотоапаратом, я з коляскою, з неба крапав дощик. До речі, офіційне відкриття 4-го листопада, тому багато робітників-мурах копошилися по всьому парку, не дивлячись на те, що сьогодні неділя. Навряд чи встигнуть, мабуть тому відкриття у вівторок - будній день. Десь за годину ми знову біля Толедо - кушаємо та змінюємо памперс. Машина велика, маю надію всі залишились задоволені :) Пообідавши та заснувши ми пішли знову гуляти. Теж в парк, але вже з дядькою Сергієм, який привіз нам довгочикувані соску та радіо-няню. Не дивлячись на вологість в 92%, гуляти нам сподобалось, закінчили ми вже о 6-й вечора у самісінькій темряві. Добравшись додому, ми дуже дуже спокійно покупалися, а зараз спимо прямо у мамі на животику під милі мелодії Мюзік Радіо.
Отже: сьогодні ми вперше їздили на Толедо щоб погуляти в чудовому парку, вперше кушали та змінювали памперси в машині, купаємось тепер з іншим, більш дорослим обличчям, розпочали користування радіо-нянею, здається, стали трошки посміхатися. У батьків і у дитини був чудовий, задоволений настрій.

Всім Привіт!

1 коментар:

Unknown сказав...

Какой же Тимур.... хрупкий и сладкий!

Столько изменений его ждут в ближайшие годы - не узнаешь! :)

У меня к вам большая-пребольшая просьба: не оставляейте ребенка на пеленальнике самого ни на секунду! Как оттуда дети майнают - сами пережили и, надо признаться, это страшно. ОЧЕНЬ.

Еще очень здорово, что у молодой мамочки столько помошников - это такое счастье, когда можно хоть на часик отдать ребенка тому, кому доверяешь и залезть в ванну помыться :)

О! (Раз уж расписалась) Сыпь на 3-4 неделе на личике - это нормально. Высыпает от смены гормонов. Нам очень помогли настойка череды и легкий раствор марганцовки - хотя подойдет любое подсушивающее средство.

Кстати, мы иногда гуляем в Отрадном парке, но можем подъехать и в любое другое место. :) Это если вам понадобится компания. :)